Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine Mommy Creates so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S spletno trgovino upravlja podjetje Rok Škrjanc, spletna prodaja,  s.p. (v nadaljevanju »ponudnik«). Podjetje je registrirano na upravni enoti Slovenska Bistrica, registrski organ Ajpes, izpostava Slovenska Bistrica, datum vpisa 5.1.2023. Matična številka: 9296077000, podjetje ni zavezanec za DDV, DŠ: 52608751, direktor podjetja je Rok Škrjanec.

 

NAROČILO

Naročilo lahko oddate preko zasebnega sporočila na Facebook strani Mommy Creates, Instagram strani mommycreatesslo, prek telefona, e-maila ali na spletni strani Mommy Creates. V zasebnem pogovoru oddate naročilo za izdelek iz zaloge ali izdelek po naročilu. Izdelki se plačajo po izdelavi, pred pošiljanjem.

 

CENE

Cene izdelkov so navedene v evrih (€). DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost. V ceno izdelka niso všteti stroški pošiljanja. Stroški pošiljanja se obračunajo na blagajni ob zaključku naročila.

 

RAZPOLOŽLJIVOST

Vsa naročila izdelkov so odvisna od razpoložljivosti materiala. V primeru težav z dobavo si pridružujemo pravico zamenjave izdelkov z drugimi izdelki enake kakovosti in vrednosti. O takšni možnosti zamenjave boste obveščeni in jo lahko tudi zavrnete.

 

PREKLIC NAROČILA

Kupec lahko brez dodatnih stroškov prekliče naročilo do prejema elektronskega sporočila o tem, da je bilo naročilo odposlano. Preklic je možen na elektronski naslov nika.britovsek@gmail.com. V elektronskem sporočilu morate obvezno navesti ime in priimek kupca, naslov in številko naročila. V naslov vpišite PREKLIC NAROČILA.

PLAČILO

Spletna trgovina omogoča naslednji način plačila:

  • nakazilo na račun upravitelja Rok Škrjanec s.p.. (po ponudbi/predračunu). Ko bo predračun v celoti poravnan, boste prejeli naročeno blago. Če bo predračun plačan delno, ostane blago do nadaljnega v lasti upravitelja Rok Škrjanec s.p..

 

DOBAVA IN DOSTAVA IZDELKOV

Po opravljenem naročilu in izdelavi izdelkov, ter po poravnanem računu bodo izdelki dostavljeni na naveden naslov v 1-3 delovnih dneh. Čas izdelave je od 1-14 delovnih dni, odvisno od zahtevnosti izdelave.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije in Evrope. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli v naročilu. Če želite dostavo na drug naslov, je potrebno na to posebej opozoriti.

 

STROŠKI DOSTAVE

Stroški dostave so enotni za celotno Slovenijo in znašajo 3,50 € za lažje pošiljke in 4,00 – 4,50 € za težje pošiljke. Cene za različne države po Evropi se natančno izračunajo ob naročilu.

 

VRAČILO ALI MENJAVA

Kot kupec imate pravico, da v 14 dneh od prevzema izdelek vrnete ali zamenjate. Izdelek, ki ga vračate, mora biti nerabljen in nepoškodovan, torej ne sme biti nošen ali kakorkoli prirejen osebnim potrebam. Če izdelek ne ustreza tem pogojem, vračilo in/ali zamenjava nista možna. Personaliziranih izdelkov ni mogoče vrniti. Rok vračila začne veljati naslednji dan po prevzemu izdelkov. Ko prejmemo izdelek, Vam kupnino izdelka vrnemo na Vaš TRR ali zamenjamo za drugega (enakovrednega). Strošek poštnine krijete sami. V primeru menjave nadaljnja vračila in menjave niso možne (samo enkratno). Izdelkov, ki so narejeni po naročilu ali so prilagojeni vašim potrebam, ni mogoče vrniti.

 

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih izdelkov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

 

PROMOCIJSKE KODE

S promocijsko kodo lahko uporabnik dostopa do ugodnosti pri nakupu. Promocijska koda je časovno omejena, ter objavljena na način, ki odgovarja marketinški akciji ponudnika. Le-ta ne zagotavlja, da obstaja aktivna promocijska koda v času nakupa.

 

PRAVNO OBVESTILO

Spletna trgovina je last podjetja Rok Škrjanec s.p, ki spletno trgovino tudi upravlja. Vsebine, objavljene v spletni trgovini so last podjetja Rok Škrjanec s.p. in se lahko uporabljajo v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja Rok Škrjanec s.p.. Včasih se zgodi, da ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Vsa opozorila bomo sprejeli resno in takoj popravili objavljene informacije.

Ne prevzemamo odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih v tej spletni trgovini ali začasnega nedelovanja spletne trgovine.

Pridržujemo si pravico do dnevne spremembe vsebin, napak v cenah in napisanem besedilu.

Z uporabo spletne trgovine obiskovalec, kupec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

 

SPLOŠNO

Upravitelj spletne trgovine Mommy Creates, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Upravitelj spletne trgovine Mommy Creates, se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov trgovine. Zbrane osebne podatke bo upravitelj uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Upravitelj spletne trgovine spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov trgovine, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nepooblaščenim fizičnim ali pravni osebi. V primeru sodelovanja z drugimi podjetji, ki za nas opravljajo določene storitve (na primer pošiljanje paketov), bo omogočen samo dostop do podatkov, ki so brezpogojno potrebni za izvedbo njihovih storitev.

Vse naše spletne aktivnosti so v skladu z evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1), Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) itd.). Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih ponudnik dobi o vas, kadar obiščete in uporabite našo spletno trgovino.

 

UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Upravitelj spletne trgovine Mommy Creates za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek,
  • firmo oz. naziv pravne osebe (v kolikor ga uporabnik vpiše ob nakupu),
  • naslov elektronske pošte,
  • IP številko,
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno zapiše ob oddaji naročila ali kontaktnega obrazca.

Za pravilnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, upravitelj spletne trgovine Mommy Creates ne odgovarja.

 

PRAVICE UPORABNIKOV

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa, pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora. Vpogled v vaše podatke lahko kadarkoli zahtevate preko elektronske pošte na naslovu info@mommycreates.net.

 

PRIVOLITEV

Z uporabo spletne trgovine se kot uporabnik strinjate s splošnimi pogoji, objavljenimi zgoraj. Na tem mestu lahko kot uporabnik redno spremljate morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično načina in namene obdelave zbranih osebnih podatkov.

Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na info@mommycreates.net

 

Splošni pogoji veljajo od 5.1.2023